Razii ale polițiștilor de la Serviciul Rutier Tulcea pentru prinderea șoferilor beți. 13 au fost trași pe dreapta

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat, între 20 și 26 mai 2019, activități pentru pentru creșterea siguranței în trafic, sectoarele de drum cu risc rutier ridicat din mediul rural/urban.

Scopul acțiunii a fost combaterea abaterilor privind nerespectarea regimului legal de viteză, combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane care nu dețin permis de conducere/aflate sub influenţa alcoolului, respectarea normelor rutiere de către biciclişti, pietoni şi căruţaşi.

În urma acțiunii, polițiștii tulceni au constatat 16 infracțiuni la regimul circulației (2 pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat; 6 pentru conducerea unui vehicul fără permis de coducere; 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 2 pentru părăsirea locului accidentului) și au aplicat 496 de sancțiuni contravenționale, dintre care, cele mai multe, 214, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 13 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiștii au sancționat 11 pietoni și 2 bicicliști pentru nerespectarea normelor rutiere.

Totodată, au fost reținute 43 permise de conducere și au fost retrase 24 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*