Razie în județul Tulcea pentru combaterea ilegalităților în domeniul economic

Razie în județul Tulcea pentru combaterea ilegalităților în domeniul economic. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, împreună cu polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au efectuat o acțiune pe raza județului Tulcea, în vederea prevenirii, descoperirii și combaterii ilegalităților în domeniul economic.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, au fost verificate 11 societăți comerciale din localitățile Ciucurova, Smârdan, Măcin și Niculițel și aplicate 12 sancțiuni, în valoare totală de 29.200 de lei. Dintre acestea, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea obligativității operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, două sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991 și trei sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context pandemic. Totodată, în cadrul acțiunii, polițiștii au confiscat 1.465,76 de lei.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, scopul acestora fiind acela de a preveni abaterile de la normele legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*