Razie a poliției rutiere pe DJ 222 Tulcea – Agighiol

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

În dimineața de vineri 21 iunie, polițiștii rutieri au acționat pe DJ 222 Tulcea – Agighiol pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză. 46 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor prinși în neregulă.

Polițiștii rutieri tulceni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii nerespectării regimului legal de viteză, pe DJ 222 Tulcea – Agighiol.

Obiectivele acțiunii au fost: reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto și constientizarea persoanelor cu privire la dinamica și consecințele accidentelor rutiere având drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și sancționarea acestora.

“Prezența aparatelor RADAR are în primul rând un scop preventiv, de reducere a vitezei și sporirea atenției participanților la trafic, polițiștii tulceni acționând în vederea determinării conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat măsurile legale în toate cazurile de nerespectare a legislației în domeniu.
Deși acțiunea s-a desfășurat pe parcursul a doar două ore, polițiștii tulceni au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale și au reținut 8 permise de conducere pentru conducătorii auto care au depășit viteza legală cu peste 50 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*