Răzbunare sângeroasă între doi bătrâni de peste 70 de ani din localitatea Izvoarele

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

În cursul zilei de 10 august, polițiștii Postului de Poliție Izvoarele au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la savârșirea unei agresiuni, pe raza localității Izvoarele, județul Tulcea.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că , în urma unui conflict spontan, un bărbat de 74 de ani, din localitatea Izvoarele ar fi înjunghiat, cu un cuțit, în abdomen, un bărbat de 78 de ani din aceeași localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În data de 11 august, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, iar pe 12 august a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe numele bărbatului de 74 de ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, suspectat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă, fiind efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pa lângă Tribunalul Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*