Pui de lebădă, salvat de pompierii tulceni după ce și-a rupt un picior

Pui de lebădă, salvat de pompierii tulceni după ce și-a rupt un picior. FOTO: ISU Tulcea

La punctul control al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea s-au prezentat luni, 10 octombrie, mai multe persoane cu un pui de lebădă, pe care l-au găsit pe un lac din județul Tulcea. Acesta era apatic și nu se putea mișca.

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” județului Tulcea a luat legătura cu dr. Vlad Cucu pentru a-l consulta și pentru a sprijin de specialitate.

În urma consultului s-a descoperit că puiul de lebădă are un picior fracturat, iar acum urmează să fie operat de către dr. Antal Boncoi, în timp ce de recuperarea acestuia se va ocupa dr. Ștefan Răileanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*