VIDEO PTF Isaccea a fost închis din cauza atacurilor de pe partea ucraineană

Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea

Garda de Coastă a anunțat că PTF Isaccea a fost închis din cauza atacurilor care au avut loc în noaptea de 25/26 septembrie, pe partea ucraineană.

“Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier.

La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc” – Garda de Coastă.

Mai multe explozii au fost văzute în cursul nopții de 25/26 septembrie din Isaccea și din PTF Isaccea.

Localitatea Orlokva a fost vizată în cursul nopții de atacuri drone. Șase drone au lovit punctul vamal și acel port din Ucriana. De asemenea, atacul s-a auzit și în Isaccea și a fost înregistrat de localnici.

De asemenea, o dronă a căzut la câțiva metri de bacul care urma să plece din Orlokva către Isaccea, iar oamenii aflați în zonă s-au speriat. Ei au cerut ca bacul să plece cât mai repede pentru a nu fi lovit de o dronă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*