Proiectul bugetului local 2021 al municipiului Tulcea, supus dezbaterii publice pe site-ul primăriei

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Proiectul bugetului local al municipiului Tulcea pe anul 2021 este supus dezbaterii publice și poate fi consultat aici: https://www.primariatulcea.ro/raportari-financiare/

Cei interesați pot transmite în scris propuneri, sugestii cu valoare de recomandare privind conținutul bugetului până pe dată de 19.03.2021.

Acestea se pot depune la Registratura Primăriei sau pe adresa de e-mail: contact@primariatulcea.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*