Proiect de milioane de 12,9 milioane lei pentru restaurarea și modernizarea Muzeului de Artă Populară Tulcea

Muzeul de Artă Populară Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Județean Tulcea caută o companie care poate să preia un proiect de anvergură pentru nordul Dobrogei. Aproape 13 milioane de lei au fost puse la bătaie pentru Valorificarea patrimoniului etnografic nord-dobrogean prin restaurarea și modernizarea Muzeului de Etnografie și Artă Populară Tulcea.

Banii vin prin programul Operațional Regional, iar CJ Tulcea caută o firmă cu experiență în domeniu care să poată să ducă la bun sfârșit acest proiect.

Scopul proiectului ese acela de adaptare a spațiilor existente la activitatea de muzeu. La subsol, de exemplu, vor laboratoarele de conservare, la parter: spații de expunere și un magazin de suveniruri, iar podul va fi transformat într-un spațiu util. CJ Tulcea a cerut ca această clădire să aibă și un lift.

Clădirea este una destul de mare. Suprafața subsolului și a parterului totalizează aproape o mie de metri pătrați.

Ofertele pot fi depuse până pe 19 decembrie 2018. Proiectantul general al acestei lucrări este SC Abral Art Product SRL din București.

Clădirea muzeului de Artă Populară din Tulcea a fost ridicată între cele două războaie mondiale și a servit drept sediu al Băncii Naționale, filiala Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*