Programul spectacolului folcloric, oferit tulcenilor cu ocazia Zilei Naționale a României, a fost modificat

Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Tulcea și Piața Civică. FOTO Adrian Boioglu

Din motive obiective, programul spectacolului folcloric, oferit tulcenilor cu ocazia Zilei Naționale a României, a fost modificat, astfel că evenimentul va începe la ora 11.30.

Vă reamintim faptul că miercuri, 1 decembrie, Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, organizează, în Piața Civică, un amplu spectacol folcloric „1 Decembrie 1918 – 2021 – Din suflet de român“, dedicat Zilei Naționale a României,  respectiv împlinirii a 103 de ani de la Marea Unire. Invitați speciali sunt Nicolae Voiculeț și „Orchestra România“, Ileana Lăceanu, Andreea Chisăliță și Alexandru Pugna. Își dau concursul Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“ și Ansamblul Folcloric „Băbăianca“ din Babadag.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, participarea publicului va avea loc în condițiile impuse de legislația în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*