Programul muzeelor și obiectivelor muzeale din Tulcea în perioada sărbătorilor de iarnă

Muzeul de Artă din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Muzeele și obiectivelor muzeale din Tulcea vor fi închise între 24 – 26 decembrie și între 31 decembrie – 2 ianuarie.

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea anunță că în perioada 24 – 26 decembrie, toate muzeele și obiectivele muzeale vor fi închise. Acestea vor fi deschise și vot putea fi vizitate între 27 și 30 decembrie.

De asemenea, în perioada 31 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019 toate muzeele și obiectivele muzeale din Tulcea vor fi închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*