Programul manifestărilor organizate pe data de 24 ianuarie în Tulcea

Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Tulcea în 2023. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Consiliul Județean Tulcea îi învită pe cetățeni miercuri, 24 ianuarie 2024, începând cu ora 11.30, la spectacolul „Hai, tulceni , la Hora Mare!“.

Programul evenimentelor organizate cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, Unirea Principatelor Române:

Ora 11.00, Piața Civică: Ceremonial militar și religios dedicat zilei de 24 Ianuarie, Unirea Principatelor Române;

Ora 11.30, scena din Piața Civică: Spectacol artistic oferit de Ansamblul Artistic „Danubius“ al Centrului Cultural „Jean Bart“;

Ora 11.50, scena din Piața Civică: Spectacol artistic oferit de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ al Primăriei Municipiului Tulcea;

Ora 12.30, scena din Piața Civică: Recital oferit de trupa „Provincialii“;

Ora 13.30, scena din Piața Civică: Recital oferit de Florin Vasilică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*