Procesiune cu aproximativ 130 de persoane la Niculițel

Procesiune religioasă la Niculițel. FOTO IPJ Tulcea

O procesiune prilejuită de sărbătoarea Sfintei Parascheva a avut loc pe data de 14 octombrie, în localitatea Niculițel, iar polițiștii și jandarmii au asigurat măsuirile de ordine publică.

Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea a afirmat că la evenimentul de la Niculițel au participat aproximativ 130 de persoane, în dinamică.

“Respectarea măsurilor legislative în vigoare, cu privire la organizarea de evenimente în perioada stării de alertă, a fost asigurată de polițiști și jandarmi. Aceștia s-au aflat în permanență printre participanți, intervenind ori de câte ori au constatat nerespectarea măsurilor de distanțare fizică”, a anunțat IPJ Tulcea.

Polițiștii recomandă purtarea măștii de protecție și păstarea distanțării fizice.

“Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor şi numărul de persoane permis de normele legale, să nu se expună la riscuri. De asemenea, atragem atenția cetăţenilor asupra necesității purtării măștii de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu”, a mai afirmat Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*