Problemele persoanelor vârstnice, dezbătute la Prefectura Tulcea

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Ședinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice va avea loc marți, 27 noiembrie, de la ora 11, la sediul Prefecturii Tulcea.

Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:

  1. Asigurarea serviciilor de îngrijire personală/ medicală acordate la domiciliu pentru persoanele vârstnice dependente/singure a căror familie nu poate să le asigure îngrijirea.Prezintă:  – Primăria Municipiului Tulcea – Direcția de Asistență și Protecție Socială; Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Tulcea;
  2. Criteriile de acordare a medicamentelor în regim gratuit, compensat și liber. Analiza creșterii prețurilor medicamentelor în raport cu starea de sănătate a pensionarilor și persoanelor vârstnice.Prezintă: – Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Tulcea; Colegiul Farmaciștilor Tulcea;
  3. Diverse

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*