Problema parcărilor de reședință din municipiul Tulcea va fi dezbătută în ședință publică

Trafic rutier în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

În toate orașele, parcările de reședință sunt o problemă. Administrația locală tulceană însă este preocupată de amenajarea, întreținerea și exploatarea acestora.

Deja a fost pregătit un proiect de hotărâre ce va fi prezentat în următoarea ședință de Consiliu Local a municipiului Tulcea, proiect inițiat de către viceprimarul Andaluzia Luca și consilierii locali Anca Suhov, Lavinia Vizauer și Cezar George Marin.

Înainte de asta, proiectul „pentru actualizarea Regulamentului privind amenajarea, întreținerea și exploatarea parcărilor de reședință din municipiul Tulcea“ va fi dezbătut public, evenimentul fiind programat pentru data de 18 decembrie ora 11.00, în sala de ședinte a Primăriei Municipiului Tulcea din strada Păcii.

Regulamentul privind amenajarea, întreținerea și exploatarea parcărilor de reședință din municipiul Tulcea, au fost afișate spre consultare la sediul Primăriei Municipiului Tulcea și pe site-ul instituției: www.primariatulcea.ro.

La dezbaterea publica este invitată să participe, în limita locurilor disponibile din sală, orice persoana interesată. În scopul eficientizării organizării și desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publica a proiectului, persoanele interesate sunt rugate sa confirme participarea pana marți 18 decembrie ora 10:00, la adresa de e-mail cabinetprimar@primaria-tulcea.ro ori la telefon 0240.515760, cu menționarea, dacă este cazul, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*