Prins două zile la rând conducând fără permis, un tulcean a fost arestat preventiv

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

În cursul zilei de 6 iulie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Tulcea care a condus un auto, pe strada Mircea Vodă, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și i-au reținut plăcuțele de înmatriculare.

Două zile mai târziu, în data de 8 iulie, polițiștii tulceni au depistat din nou persoana în cauză, conducând auto pe străzile din municipiu, fără a deține permis de conducere și având plăcuțele de înmatriculare reținute.

În cursul zilei de 10 iulie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 11 iulie, Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*