Primarul Ștefan Ilie a convocat consilierii locali în ședință extraordinară. Primăria Tulcea vrea să ia un împrumut de peste 127 de milioane de lei

Consilierii locali tulceni, convocați, mâine, într-o ședință extraordinară. FOTO Primăria Tulcea

Consiliul Local al Municipiului Tulcea a fost convocat de către edilul urbei în ședință extraordinară pentru data de vineri, 04 iunie, începând cu ora 13.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe „Mihail Kogălniceanu”.

Ordinea de zi cuprinde numai trei proiecte de hotărâre, între care și aprobarea unui împrumut de peste 127 de milioane de lei:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Tulcea pentru anul 2021.
  2. Proiectul de hotărâre pentru aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne/externe în valoare de maximum 127.473.770 lei.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 96 din 30.04.2020 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție privind proiectul „Reabilitare clădire, internat – Liceul Teoretic Grigore Moisil” și a indicatorilor tehnico-economici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*