Primarul Constantin Hogea nu mai vrea să fie întrebat de rețeaua de gaze: “Nu este treaba Primăriei Tulcea”

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Extinderea distribuției de gaze naturale nu este treaba Primăriei Tulcea, iar primarul Constantin Hogea nu mai vrea să fie întrebat despre acest lucru, în ultima perioadă fiind asaltat cu întrebări pe această temă.

Primăria municipiului Tulcea nu este responsabilă de zona și planul de investiții privind această utilitate, exclusivitatea aparținând societății comerciale „Tulcea  Gaz“ S.A. , o societate cu capital preponderent privat, care nu are nici o legătură cu Primăria, a precizat primarul din Tulcea pe pagina sa personală de Facebook.

„De multe ori sunt întrebat, interpelat, de ce nu se trag gaze pe strada x,y. Am făcut această precizare pentru că de investiția distribuției de gaze se ocupă firma „Tulcea  Gaz“ S.A. , care are un plan propriu de investiții. Nu au o relație de subordonare cu Primăria. Noi le emitem doar autorizațiile de construcție“ a declarat primarul Constantin Hogea pentru TLnews.ro, subliniind faptul că firma respectivă este obligată să respecte legislația în vigoare referitoare la intervențiile pe trama stradală a orașului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*