VIDEO Primarul comunei Turcoaia, Stelian Bălan, implicat într-un grav accident rutier. Două persoane au fost rănite

Accident rutier la Carcaliu. FOTO ISU Delta
Accident rutier la Carcaliu. FOTO ISU Delta

Un teribil accident rutier a avut loc, la orele prânzului, pe 16 ianuarie 2019. Primarul comunei tulcene Turcoaia, Stelian Bălan, a fost implicat în acest eveniment.

UPDATE: A doua victimă este, potrivit unor surse neoficiale, Serghei Cozma, unul dintre acționarii principali de la Alcovin Măcin.

Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22D.

Conform reprezentanților ISU Delta, în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane de sex masculin. Una dintre persoane a ieșit singură din mașină, cea de a doua a fost extrasă de pompieri. În acest moment se lucrează la stabilizarea victimei, în vederea preluării de elicopterul SMURD. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, 1 ofițer și 5 subofițeri.

În urma accidentului au rezultat două victime. O persoană de 52 ani (Serghei Cozma) a fost preluată cu elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Galați. Primarul Stelian Bălan a ajuns și el la spital, dar cu o ambulanță.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 52 ani din localitatea Măcin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 L spre localitatea Carcaliu, județul Tulcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum(carosabil acoperit partial cu zăpada), a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*