Primăria Tulcea va construi o creșă în cartierul E3, cu fonduri obținute prin PNRR

Primăria Tulcea va construi o creșă în cartierul E3, cu fonduri obținute prin PNRR

Primăria Tulcea a demarat implementarea unui proiect ce prevede construirea unei creșe în cartierul E3. Valoarea proiectului depășește 16,5 milioane de lei, fondurile fiind obținute în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Înscriindu-se în dezideratele Strategiei de dezvoltare a municipiului Tulcea, realizarea obiectivului de investiții «Construire Creșă cartier E3, municipiul Tulcea» (PROIECT TIP – CREȘĂ MEDIE – maxim 7 grupe/70 copii) va contribui la dezvoltarea unei infrastructuri educaționale de calitate în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie a copiilor din municipiul Tulcea și la sprijinirea participării active a părinților pe piața forței de muncă. Principalul rezultat estimat a se obține după realizarea investiției constă în creșterea capacității infrastructurii de educație timpurie, precum și asigurarea de spații de învățământ conforme cerințelor actuale din municipiul Tulcea”, au transmis reprezentanții Primăriei Tulcea.

Amplasamentul creșei va fi pe strada Spitalului nr. 48C, iar proiectul are o durată prevăzută pentru implementare de 38 de luni. Valoarea maximă eligibilă a proiectului este în cuantum de 16.640.271,92 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*