Primăria Tulcea, condusă de Ștefan Ilie, “recidivează”. Un nou contract de 63.000 lei pentru o mini-televiziune și “Transparentizarea activității Instituției”, cu o firmă veche de 10 luni

Ștefan Ilie, primarul ales al municipiului Tulcea

După ce a oferit un contract de 60.000 lei unei firme de apartament, înființate cu doar o lună înainte, Primăria Municipiului Tulcea găsește un alt “câștigător” pentru un contract de 63.000 lei.

Instituția condusă de Ștefan Ilie a ales, și de această dată, tot fără licitație, o firmă din Tulcea – SC Tumba Productions SRL, administrată de Alexandru Vitzentzatos.

Primăria Tulcea a inițiat, pe 14 ianuarie, la ora 12.51 procedura de Cumpărare Directă cu numărul DA27235398. Nu a trecut nici jumătate de oră, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice, și instituția a decis cui va acorda contractul în valoare de 63.000 lei (12.926 Euro).

De această dată, banii sunt cheltuiți pentru o mini-televiziune.

  1. Consultanță în vederea achiziționării de echipamente audio-video pentru transmisia live online a ședințelor de consiliu local pe Facebook, Youtube și pagina web;
  2. Instalarea și mentenanța sistemului audio-video prevăzut la punctul 1;.
  3. Asigurarea transmisiei online și regie de platou (minim 2 persoane);
  4. Realizarea de rezumate ale ședințelor de Consiliu Local;
  5. Realizare materiale video (inclusiv editare, postproducție) vizând acțiuni de interes public (reportaje, interviuri, documentare).

Tumba Productions SRL este o firmă înființată în luna martie 2020, cu sediul pe Strada Isaccei din Tulcea.

Vă reamintim că Primăria Tulcea a mai încheiat un contract fără licitație cu o firmă înființată cu doar o lună înainte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*