Primăria Tulcea anunță închiderea sectorul de drum cuprins între străzile Păcii Km 0 și Mică

Primăria Tulcea anunță închiderea sectorul de drum cuprins între străzile Păcii Km 0 și Mică. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Tulcea anunță că începând de miercuri, 03 mai, se va închide sectorul de drum cuprins între strada Păcii Km 0 și strada Mică, deoarece se vor efectua lucrări în vederea asfaltării. Perioada estimată pentru finalizarea lucrărilor este de trei săptămâni.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor s-au luat următoarele măsuri:

  • Circulația se va desfășura pe strada Gavrilov Corneliu, în ambele sensuri, pe porțiunea de drum cuprinsă între strada Dobrogeanu Gherea (Notariat Public) și intersecția cu strada Mică.
  • Oprirea sau staționarea autovehiculelor se va face cu respectarea indicatoarelor rutiere montate în zonă.
  • Accesul pe strada Păcii din străzile adiacente (strada 24 Ianuarie, strada Sălciilor, Dobrogeanu Gherea) va fi interzis.
  • Pe întreaga perioadă a lucrărilor stația taxi de pe strada Gavrilov Corneliu, zona Piața Sf. Gheorghe, va fi suspendată.
  • Aprovizionarea agenților economici, producătorilor agricoli etc, în zona Piața Sf. Gheorghe, se va efectua în intervalul orar 06.00 – 8.00 și după ora 17.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*