Primăria Tulcea a publicat Ghidul Solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din bugetul local

Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor
Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor

Ghidul Solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate din bugetul local al municipiului Tulcea, pentru activități nonprofit de interes local a fost publicat spre consultare publică.

Proiectul de hotărâre propune finanțarea activităților care nu sunt generatoare de profit, în domeniile culturale, sportive, sociale, de educație civică și tineret, în condițiile legislației privind finanțările nerambursabile și de prevenire și combatere a efectelor pandemiei.

Ținând cont de faptul că în anul 2020 nu au fost alocate sume pentru aceste activități, în urma consultărilor cu asociațiile non profit, pentru a încuraja depunerea a cât mai multor proiecte, suma maximă pe care o poate primi un solicitant, pentru acțiuni culturale și sportive, este de 40.000 Lei.

Suma totală alocată din bugetul local este de 450.000 Lei, în condițiile în care cea mai parte a fondurilor au fost îndreptate către investiții.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat aici: https://www.primariatulcea.ro/2019/04/08/anuntul-de-intentie-nr-10108-08-04-2019-referitor-la-proiectul-de-hotarare-pentru-aprobarea-ghidului-solicitantului-privind-regimul-finantarilor-nerambursabile-alocate-de-la-bugetul-local-pentru-acti/

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise aici: contact@primariatulcea.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*