Primăria Tulcea a prezentat succint evenimentele organizate pentru zilele municipiului

Zilele Municipiului Tulcea. FOTO Primăria Tulcea

Perioada în care se vor desfășura evenimentele este 12 – 16 august, fiind vorba de „evenimente cultural – artistice dedicate Zilelor Municipiului Tulcea 2018“.

Acest eveniment va include un târg de meşteşugari care să pună în valoare tradiţiile şi obiceiurile locale şi naţionale, ce va avea loc în Piaţa Civică din municipiu, în perioada 12 – 15 august.

De asemenea, începând din 15 august, pe scena amplasată în zona patinoarului amenajat lângă Lacul Ciuperca, puteţi urmări o serie de concerte ale unor artişti cunoscuţi.

Este vorba de Vanotek, Ioana Ignat şi Sore & Band pe 15 august, iar în data de 16 august, Jo & Band, Antonia şi Vunk.

Evenimentul se va încheia cu un spectacol de artificii lansate din mjlocul Lacului Ciuperca în data de 16 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*