Primăria Tulcea a obținut, prin PNRR, finanțări ale unor proiecte în valoare de 47 de milioane de euro

Primăria Tulcea a obținut, prin PNRR, finanțări ale unor proiecte în valoare de 47 de milioane de euro. FOTO: Facebook Ștefan Ilie

Suma totală obținută până acum de Primăria Municipiului Tulcea, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este de 47 de milioane de euro, pentru reabilitarea de blocuri, unități de învățământ, clădiri publice, construirea de locuințe pentru tineri, creșe, piste pentru biciclete și gestionarea selectivă a deșeurilor.

Astfel, potrivit edilului Ștefan Ilie, a fost obținută finanțare pentru reabilitarea energetică a bloculu M1, de pe strada Isaccei, în cadrul Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat. Finanțarea obținută are valoarea de 9.099.606 lei, adică peste 1,8 milioane de euro, iar lista poate fi consultată aici: https://www.mdlpa.ro/…/atta…/63ff183d6781a386704005.xlsx.

„De asemenea, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației ne-a mai făcut câteva bucurii, evaluând favorabil alte două cereri de finanțare în cadrul PNRR, Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, pentru reparația blocurilor din municipiului nostru, <<Reabilitarea energetică Bloc C, strada Babadag nr. 4, în cadrul Asociației de Proprietari nr.6>> și <<Reabilitare energetică Bloc I5 – I15, Bloc I5A, I5B, strada Isaccei, (Asociația nr.3), Bloc 16, strada Babadag, (Asociația Telecom), Bloc M2, strada Gavrilov Corneliu, (Asociația Boema)>>”, a precizat primarul pe pagina personală de Facebook

Finanțarea obținută are valoarea de 20.654.504 lei, adică peste 4,2 de milioane de euro, iar lista poate fi consultată aici: https://www.mdlpa.ro/…/attac…/63ff57e2022fe311375796.pdf

„Suma totală obținută până acum este de 47 de milioane de euro, pentru reabilitarea de blocuri, unități de învățământ, clădiri publice, construirea de locuințe pentru tineri, creșe, piste pentru biciclete și gestionarea selectivă a deșeurilor. Mulțumesc tuturor colegilor, asociațiilor de proprietari, locatarilor și instituțiilor care și-au dat aportul pentru obținerea acestor finanțări nerambursabile”, a mai scris Ștefan Ilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*