Primăria Tulcea a obținut peste 15,5 milioane de euro, pentru șapte proiecte depuse pe PNRR

Primăria Tulcea a obținut peste 15,5 milioane de euro, pentru șapte proiecte depuse pe PNRR. FOTO: facebook Primăria Tulcea

Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, a fost prezent vineri, 16 decembrie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației unde a semnat șapte contracte de finanțare, în valoare de peste 15,5 milioane de euro.

Primăria Municipiului Tulcea a obținut aceste finanțări prin Planul Național de Redresare și Reziliență (P.N.R.R.), componenta C5 – Valul Renovării.

Cele șapte contracte vizează:

  1. Reabilitarea blocului I2 – Asociația de proprietari nr. 6;
  2. Reabilitarea blocurilor P1 și I1 – Asociația de proprietari nr.6;
  3. Reabilitarea blocurilor 1, 2, 5, 6, 8, 9, 10 și 11, de pe strada Gării;
  4. Reabilitarea blocurilor 4, 6, 7, 8 și 10, de pe strada Babadag – Asociația de proprietari nr. 47;
  5. Reabilitarea blocurilor 2, de pe strada Babadag nr. 8 – Asociația de proprietari nr.47, V7, de pe strada Victoriei nr. 7, și B9, de pe strada Victoriei nr. 16 – Asociația de proprietari nr. 6;
  6. Modernizarea și reabilitarea corpului B al Liceului de Arte „George Georgescu”;
  7. Modernizarea grădiniței cu program prelungit nr.19 „Dumbrava minunată”.

Totodată, un număr de 10 stații de încărcare electrice se vor achiziționa în cadrul acestor proiecte pentru eficientizare energetică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*