Primăria Tulcea a adoptat un câine pentru Satul Pescăresc

Vulpy, câinele adoptat pentru Satul Pescăresc

Reprezentanții Primăriei Tulcea au adoptat un câine, cu acte și tot ce trebuie, pentru a face parte din decorul Satului Pescăresc.

Vaccinată, deparazitată, sterilizată şi dotată cu cip şi carnet de sănătate (totul gratuit), Vulpy este noul membru de nădejde al echipei de la Satul Pescăresc.

„Pentru că avem un Sat Pescăresc Tradiţional, iar sat fără câini nu se poate, zilele acestea, Direcţia Întreţinere şi Administrare Patrimoniu a încheiat formalităţile de adopţie pentru Vulpy, o pechineză în vârstă de 2 ani“, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea, insp. Cristian Ganciu.

Pe această cale, Primăria Municipiului Tulcea invită firmele şi instituţiile publice să urmeze exemplul D.I.A.P. şi, în măsura spaţiului disponibil, să adopte un câine de la adăpost

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*