Primăria Nufăru, două achiziții în ajun de Crăciun, cu aceeași firmă. Valorea produselor depășește 145.000 lei

Primăria comunei Nufăru. FOTO Cristina Niță.

O primărie din județul Tulcea a devenit mai cheltuitoare de Crăciun. Este vorba despre administrația locală din localitatea Nufăru.

Ambele achiziții au fost directe, fără licitație, iar firma Velum Edilitar SRL din Tulcea a fost aleasă câștigătoare pentru amândouă ofertele.

Prima achiziție, în valoare de 40.000 lei, a fost pentru dotări cu echipamente sportive pentru Școala din Malcoci.

În aceeași zi, primăria Nufăru a ales tot Velum Edilitar SRL pentru o altă achiziție, în valoare de 105.000 lei. Și de această dată era vorba tot despre o achiziție legată de școala din Malcoci. Administrația locală dorește să cumpere materiale didactice și materiale pentru dotarea cabinetului școlar.

Velum Edilitar SRL este administrată de Constantin Dumitru și are ca obiect principal de activitate “Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Cifra de afaceri a firmei tulcene de pe anul 2022 este mai mică decât cele două achiziții încheiate acum cu Primăria Nufăru – puțin peste 77.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*