Primăria Murighiol se pregătește să introducă mai multe terenuri în intravilan și să contruiască un Complex Sportiv. Documentația, în valoare de peste 112.000 lei, realizată de o singură firmă

Filip Ivanov. FOTO Paul Alexe
Filip Ivanov, primarul comunei Murighiol. FOTO Paul Alexe

Terenurile din localitățile Deltei Dunării sunt la mare căutare. Tocmai de aceea, Primăria Murighiol a decis să lotizeze și să vândă o nouă zonă destinată locuințelor și spațiilor recreative.

Administrația locală, condusă de primarul Filip Ivanov a ales, prin achiziție directă, o firmă din Tulcea, pentru întocmirea documentației de lotizare și proiectare arhitecturală. În plus, Primăria dorește să facă și un complex sportiv. Două astfel de achiziții fără licitație au avut loc, la doar o lună una după alta. Câștigătoare a fost, pentru ambele achiziții firma Crom Trafic SRL.

Prima acțiune de cumpărare directă a fost inițiată pe 8 decembrie 2022, dar termenul era unul foarte scurt. Crom Trafic SRL a fost aleasă să se ocupe de servicii de urbanism pentru suma de 37.500 lei.

Câștigătorii trebuie să întocmească documentații pentru avize, depunere și susținere în cadrul Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Județean Constanța în vederea realizării obiectivului “Complexului Sportiv de Agrement” din comuna Murighiol.

A doua cumpărare directă a fost inițiată pe 13 ianuarie 2023. Primăria Murighiol căuta o firmă care să se ocupe de întocmirea documentației pentru Planul Urbanistic Zonal de lotizare a terenului. Compania Crom Trafic SRL va primi 75.000 lei pentru:

  • Întocmirea părții scrise și desenate susținută de concepte, propuneri volumetrice și o analiză detaliată care să cuprindă atât funcțiunea de locuire, cât și funcțiuni mixte compatibile cu locuirea, spații recreative precum și soluții tehnico edilitare dimensionate la capacitate macro.
  • Întocmire, depunere și susținere de documentații avize
  • Susținere documentație n cadrul ședințelor Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Consiliului Județean Tulcea pentru obiectivul de investiții “PUZ – lotizare și introducere în intravilan”.

Crom Trafic SRL este o firmă cu sediul pe strada Babadag din municipiul Tulcea, administrată de Florin Petro. Societatea avea, la finalul anului 2021, un singur angajat și a declarat o cifră de afaceri de 661.616 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*