Prezența la vot, în județul Tulcea, a depășit 32%, la ora 16.00. Pardina, Maliuc și Hamcearca au cele mai bune procente. Municipiul Tulcea, ultimul pe listă

Alegeri în județul Tulcea. FOTO Adrian BOIOGLU / TLnews.ro
Alegeri în județul Tulcea. FOTO Adrian BOIOGLU / TLnews.ro

Tulcenii nu s-a înghesuit la vot. Statistica oficală, oferită de Autoritatea Electorală Permanentă arată că, la ora 16.00, prezența la vot în județul Tulcea era de 32,49%, cu jumătate de procent mai puțin decât media națională.

Secțiile de votare cu cel mai mare procent de prezență se află la Cișmeaua Nouă, Plauru și Balabancea, în timp ce codașii sunt cei de la secțiile de votare din municipiul Tulcea.

Conform statisticilor oficiale, votanții cu vârste cuprinse între 45 și 64 ani au fost cei mai numeroși, urmați de cei de peste 65 ani și de cei cu vârste cuprinse între 35 și 44 ani. Bărbații din județul Tulcea au mers la vot mai mult decât femeile, iar cei din mediul rural i-au depășit pe orășeni.

Ora la care au votat cei mai mulți tulceni a fost 10.30.

Cea mai mare prezență la vot au avut-o comunele Pardina, cu aproape 60%, Maliuc și Hamcearca. Municipiul Tulcea înregistra, la ora 16.00 o prezență de doar 26,44%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*