Preotul din parohia tulceană Peceneaga și soția sa au decedat într-un accident rutier. Mesajul Episcopului Tulcii și al Președintelui CJ Tulcea pentru enoriași

Preotul din Parohia Peceneaga și soția sa au murit în urma unui accident rutier. FOTO Facebook

Preotul se întorcea dintr-o călătorie la Ierusalim și aterizase în dimineața de 13 februarie pe Aeroportul „Henri Coandă“ din București. S-a urcat împreună cu soția sa în mașină și au plecat spre casă, dar pe drum s-a produs tragedia. 

Accidentul rutier în care și-a pierdut viața părintele Filimon Ionel, de la Parohia Peceaneaga, alături de soția sa, s-a produs pe DN 21, la ieșirea din localitatea Slobozia Nouă.

„În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani. Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Episcopul Tulcii, P.S. Visarion, a evidențiat la ședința administrativă lunară care a avut loc în cursul zilei de 13 februarie că „se îndreptau de la Ierusalimul pământesc, la Ierusalimul Ceresc”.

În cursul zilei de 14 februarie, începând cu ora 17:00, P.S . Visarion, Episcopul Tulcii, alături de un sobor de preoți, va săvârși la Parohia Peceneaga, județul Tulcea, o slujbă de pomenire.

„Sincere condoleanţe familiei îndurerate și credincioșilor din Parohia Peceneaga în aceste momente grele pricinuite de pierderea fulgerătoare a părintelui Ionel Filimon și a soției sale. Fie ca bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace!“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*