Premierul Marcel Ciolacu face o vizită în județul Tulcea

Marcel Ciolacu. FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu face o vizită în județul Tulcea, în data de 10 februarie.

Astfel, de la ora 09.15 Ciolacu se va afla la noul port din Jurilovca, de la ora 10.15 va fi prezent la fabrica Lidas, Cataloi, iar o oră mai târziu va vizita Șantierul Naval Vard – Fincantieri.

De la 12.15 Marcel Ciolacu urmează să participe la conferința județeană a PSD Tulcea, care se va desfășura la Teatrul Jean Bart.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*