Prejudiciu în valoare de 4.200 de lei recuperat de polițiști din Ciucurova

Polițiștii îl caută pe suspectul agresiunii. FOTO Cătălin Schipor

La data de 8 februarie, polițiștii Postului de Poliție Ciucurova au fost sesizați cu privire la faptul că în seara de 6 februarie persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o locuință din localitatea Ciucurova. De aici au sustras mai multe bunuri electrice și bunuri alimentare, în valoare de 4.200 de lei.

În urma cercetărilor, în cursul zilei de 9 februarie, polițiștii tulceni au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Ciucurova, județul Tulcea, bănuit de comiterea săvârșirii infracțiunii de furt. Toate bunurile furate au fost recuperate de către polițiști de la suspect și predate persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*