Prefectul de Tulcea, vizitat de elevii din cadrul unui proiect Erasmus+

Prefectul de Tulcea, vizitat de elevi în cadrul unui proiect Erasmus+. FOTO: Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Dan Munteanu, și subprefectul Nicolae Topoleanu, au primit miercuri, 28 septembrie, vizita a 56 de elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Măcin, precum și de la licee din Croația, Italia, Polonia și Turcia, în cadrul proiectului  Erasmus+ Help Me!.

În cadrul vizitei, elevilor le-a fost prezentat modul de funcționare și organizare a componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu precădere rolul semnificativ pe care îl are Prefectul în calitatea sa de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Elevii, în cadrul unui joc de rol, au avut ca sarcină rezolvarea unei situații de urgență, prin care s-a simulat evacuarea populației dintr-o localitate aflată în pericol de inundație.

În perioada 26 – 30 septembrie, Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Măcin desfășoară a doua mobilitate din cadrul proiectului  Erasmus+ Help Me!, alături de licee din Croația, Italia, Polonia și Turcia. Acest proiect are ca obiectiv principal educarea tinerilor în vederea protecției în fața oricăror potențiale dezastre naturale, chimice sau chiar medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*