Prefectul de Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a început o campanie de acordare de audiențe în județ

Alexandru Dan Munteanu a început o campanie de acordare de audiențe în județ. FOTO Prefectura Tulcea

Instituția Prefectului – Județul Tulcea  desfășoară, începând cu această lună, o serie de activități în vederea identificării nevoilor comunității și a problemelor existente la nivelul unităților administrativ teritoriale din județ.

Astfel, prima activitate de acest fel a avut loc joi, 14 iulie, iar gazda a fost primarul comunei Horia. Prefectul s-a întâlnit aici și cu primarii localităților Hamcearca, Izvoarele, Nalbant, Valea Teilor, dar și cu cetățenii.

„Am vrut să am astfel de întâlniri în teren atât cu edilii, cât și cu cetățenii. Este important să văd care sunt problemele reale din teritoriu.  Aici trăiesc oameni simpli, în vârstă, care nu se pot deplasa la Tulcea pentru a veni în audiență, au probleme, iar eu trebuie să le cunosc și  să găsesc cele mai bune soluții”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

În cadrul întâlnirii au fost abordate următoarele aspecte:

  • necesitatea asistenților medicali comunitari/ lipsa personalului specializat;
  • reglementarea regimului de viteză și de circulație pentru tirurile care tranzitează comunele Niculițel și Valea Teilor ( limitatoare de viteză);
  • aspecte legate de fondul funciar;
  • lipsa personalului specializat în cadrul UAT-urilor.

Următoarea activitate de acest fel se va desfășura în data de 22 iulie, la sediul primăriei din Mahmudia. Locuitorii comunelor Mahmudia, Sfântu Gheorghe, Murighiol, Beștepe și Nufăru, care doresc să se înscrie în audiență la prefect, sunt rugați să facă o programare la primăria comunei Mahmudia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*