Prefectul Dan Munteanu, invitat la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – filiala Tulcea

Prefectul Dan Munteanu, la Adunarea Generală a ANCMMR. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a participat vineri, 18 martie, la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – Filiala Tulcea. Prefectul a răspuns astfel invitației conducerii ANCMMR „Contraamiral Iacob Bălan” Tulcea, reprezentată de președintele acesteia, comandor (r.) Ion Zaharia.

„Sunt onorant să mă aflu astăzi în mijlocul dumneavoastră și doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a fi împreună. Vreau să vă asigur de faptul că Instituția Prefectului, împreună cu toate instituțiile statului, este preocupată să vă sprijine, astfel încât să puteți beneficia de drepturile cuvenite. Avem toată disponibilitatea pentru a veni în întâmpinarea problemelor pe care le întâmpină Asociația dumneavoastră dar și pentru identificarea unor resurse care să asigure o mai bună protecție socială pentru cadrele militare în rezervă și în retragere”, a transmis prefectul Dan Munteanu.

Pe ordinea de zi a figurat și ținerea unui moment de reculegere în memoria camarazilor lt. cdor. Pințoiu Gheorghe și M.M.pr. Felea Nicolae.

Raportul de activitate al Comitetului și Biroului permanent al filialei Tulcea pe anul 2021 a fost prezentat de comandorul Stoica Romeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*