Prefectul Alexandru Dan Munteanu, întâlnire cu operatorii de turism din Delta Dunării

Întâlnire cu operatorii din turism. FOTO Prefectura Tulcea

Astăzi, cu începere de la ora 10:00, la sala „Mihail Kogălniceanu”, prefectul Alexandru Dan Munteanu a prezidat întâlnirea anuală, organizată sub egida Instituției Prefectului – Județul Tulcea, dintre operatorii din turism și alimentație publică și instituțiile cu atribuții în domeniu.

În cadrul întâlnirii au fost abordate teme precum: prevenirea încălcării de către operatorii HoReCa sau angajaților din domeniu a prevederilor legale ce vizează sfera lor de activitate, modul de aplicare a sancțiunilor contravenționale, oportunitățile de finanțare și dezvoltare prin accesarea fondurilor europene, implementarea sistemului național „e-factura“, prezentarea ofertei de școlarizare în domeniul HoReCa, prevenție.

Instituția Prefectului continuă, astfel, seria dezbaterilor dintre operatorii din turism, alimentație publică și instituțiile cu atribuții de control în domeniu din județul Tulcea.

„Este deosebit de important ca acum, la debutul sezonului turistic, autoritățile statului să colaboreze cu operatorii economici pentru asigurarea unui cadru propice dezvoltarii turismului din județul Tulcea. Așa cum am mai discutat, punem accent pe prevenție și pe proporționalitatea sancțiunii raportat la fapta comisă, astfel încât agenții economici să vadă în instituțiile statului un partener. La nivelul întregului județ, turismul constituie un pilon principal de dezvoltare, iar toți agenții economici cu activitate în turism la nivelul județului Tulcea trebuie să aibă încredere în instituțiile statului. Toate aceste verificări trebuie să constituie un sprijin, o îndrumare pentru dumneavoastră, pentru a vă simplifica activitatea și pentru a oferi cele mai bune condiții tuturor turiștilor care aleg un sejur în Tulcea“ – Alexandru Dan Munteanu – Prefectul județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*