Prefectul Alexandru Dan Munteanu continuă audiențele în județ

Prefectul Alexandru Dan Munteanu continuă audiențele în județ. FOTO Prefectura Tulcea

A doua activitate desfășurată în vederea identificării nevoilor comunității și a problemelor existente la nivelul unităților administrativ teritoriale din județ a avut loc la Mahmudia.

Prefectul s-a întâlnit aici cu primarii din Sfântu Gheorghe,  Beștepe, Mahmudia, dar și cu cetățenii.

„Fiecare zonă a județului nostru are particularitățile ei, respectiv probleme specifice. Mi- am propus ca in cadrul acestor activități să ajung  în tot județul. Comunitățile locale trebuie să se dezvolte,  oamenii trebuie să fie sprijiniți și ascultați,  iar noi, autoritățile suntem aici pentru ei ”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

În cadrul întâlnirii au fost abordate și aspecte precum:

–  necesitatea inițierii demersurilor pentru efectuarea lucrărilor de dragare pe unul din canalele comunei Bestepe;

– clarificarea regimului juridic al digului din comuna Bestepe;

– masurile necesare pentru actualizarea P.U.G. ului localității Bestepe;

– reglementarea accesului în zona protejata Sfântu Gheorghe;

– clarificarea situației amplasării unui ponton la  Mahmudia;

–  masurile generale de prevenire a apariției situațiilor de urgenta precum și pentru limitarea efectelor acestora necesar a fi aplicate în perioadele caniculare.

Aceste activități vor continua și în luna august.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*