Prefectul Alexandru Dan Munteanu: “Am convingerea că județul Tulcea va avea o acoperire integrală a semnalului de telefonie mobilă care, în unele situații de urgență poate face diferența dintre viață și moarte”

Măsuri pentru mărirerea acoperirii semnalului de telefonie mobilă în Delta Dunării. FOTO Prefectura Tulcea.

Prefectul Alexandru Dan Munteanu a declarat că are convingerea că județul Tulcea va avea o acoperire integrală a semnalului de telefonie mobilă care, în unele situații de urgență poate face diferența dintre viață și moarte.

Prefectura Tulcea a anunțat că lipsa semnalului pentru telefonia mobilă/internet sau calitatea slabă a acestuia în Delta Dunării a fost și a rămas una dintre preocupările constante ale prefectului Alexandru Dan Munteanu.

Încă de la primele acțiuni desfășurate în vederea identificării nevoilor comunităților din Delta Dunării, acesta a luat cunoștință de dificultățile întâmpinate, atât de localnici cât și turiști, de a apela la serviciile de urgență.

“Constat că demersurile noastre s-au concretizat prin constituirea unei Comisii Interinstituționale pentru coordonarea activităților de asigurare a comunicațiilor în unele zone ale Deltei Dunării și am convingerea că județul Tulcea va avea o acoperire integrală a semnalului de telefonie mobilă care, în unele situații de urgență poate face diferența dintre viață și moarte.” a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.

În data de 20.10.2023 s-a publicat în Monitorul Oficial nr. 953, decizia Prim-Ministrului nr. 446 privind constituirea unei Comisii Interinstituționale pentru coordonarea activităților de asigurare a comunicațiilor în unele zone ale Deltei Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*