Prefectul Alexandru Dan Munteanu a mobilizat toți factorii implicați pentru pregătirea sezonului de iarnă

La sediul Prefecturii Tulcea a avut loc miercuri, 23 noiembrie, ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), în cadrul căreia s-a discutat despre stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă.

„Îmi doresc ca această iarnă să nu ridice probleme deosebite pe fondul situațiilor de urgență. Vom fi pregătiți și ne vom mobiliza pentru a interveni prompt și eficient. În perioada următoare Comisia mixtă de verificare a unităților administrativ-teritoriale și a bazelor de deszăpezire aparținând Drumurilor Județene și Drumurilor Naționale din județul Tulcea, constituită prin Ordin de Prefect, se va deplasa pentru verificarea stocurilor de materiale antiderapante, a utilajelor, echipamentelor și mijloacelor specifice pentru prevenirea și combaterea poleiului și a înzăpezirii drumurilor”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Comisia va verifica următoarele aspecte:

  • modul de realizare a activității de deszăpezire (în regim propriu și/sau cu un prestator specializat);
  • existența utilajelor de intervenție, precum și starea tehnică de funcționare a acestora;
  • existența stocurilor de materiale antiderapante (nisip, sare, clorură de calciu etc);
  • asigurarea stocurilor de combustibil necesar utilajelor de intervenție.

Totodată, comisia va verifica și existența la nivelul localităților din județul Tulcea a spațiilor amenajate corespunzător pentru persoanele fără adăpost sau cele surprinse de viscol în traficul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*