Posesorii de abonamente de transport în comun din Tulcea, chemați să-și actualizeze informațiile

Posesorii de abonamente de transport în comun din Tulcea, chemați să-și actualizeze informațiile. FOTO Transport Public Tulcea

Toți clienții Transport Public Tulcea, posesori de legitimații de călătorie tip card, sunt rugați să se prezinte, în perioada 21 decembrie – 15 ianuarie, la centrele de vânzare abonamente ale societății pentru actualizarea informațiilor și validarea acestora în sistemul de ticheting modernizat.

Potrivit reprezentanților societății, începând cu 15 ianuarie 2021, legitimațiile de călătorie tip card care nu au fost actualizate vor fi blocate automat de sistem, urmând a fi deblocate ulterior, în momentul prezentării clienților la centrele de vânzare abonamente.

În perioada sărbătorilor de iarnă (25, 26, 27 decembrie și 1, 2 și 3 ianuarie) centrele de vânzare abonamente din Neptun și Vest vor fi închise, iar centrul de vânzare abonamente de la Delta va fi deschis între orele 09.00 – 17.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*