Porți deschise la toate unitățile și subunitățile de pompieri cu ocazia Zilei Educației

Pompierii îi așteaptă pe elevi să le calce pragul

În contextul Zilei Mondiale a Educației, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează o serie de activități destinate tinerilor care doresc să se familiarizeze cu specificul Armei care ne reprezintă.

Astfel, mâine, 5 octombrie, sediile subunităților de intervenție își vor deschide porțile pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, să cunoască aspecte importante legate de activităţile, rolul şi principalele atribuţii ale structurilor de intervenție.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să vizualizeze tehnica utilizată de pompierii salvatori în misiunile operative și, totodată, să cunoască măsurile și modul de comportare pe care trebuie să le adopte în cazul producerii diverselor situații de urgență.

Tânăra generație este așteptată și în subunităţile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al Județului Tulcea, unde, în intervalul orar 9.00-16.00, colegii noștri vor prezenta tehnica specifică de intervenție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*