Pompierii tulceni, solicitați să intervină pentru găsirea unei persoane dispărute în Dunăre

Pompierii tulceni, solicitați să intervină pentru găsirea unei persoane dispărute în Dunăre

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea intervine cu forțe și mijloace, în zona falezei din Tulcea, pentru căutarea unei persoane de 78 de ani, dată dispărută încă de la începutul acestei săptămâni.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 78 de ani, Vasile Hurmuz, care a plecat de la domiciliu în noaptea de 9 spre 10 ianuarie și nu a mai revenit. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans, albaștri, geacă neagră, fes negru și pantofi de culoare maro.

„În continuarea activităților de căutare privind bărbatul de 78 de ani dispărut în data de 9/10 ianuarie, echipe constituite din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul scafandrilor ISU Tulcea și ISU Brăila, desfășoară în acest moment activități de căutare în zona Falezei Municipiului Tulcea”, au transmis sâmbătă, 14 ianuarie, politeții tulceni.

La acest moment, pompierii sprijină căutările persoanei dispărute cu patru scafandri, doi de la ISU Tulcea și doi de la ISU Brăila.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*