Pompierii tulceni au sărit în sprijinul voluntarilor din Europa

Pompierii tulceni au sărit în sprijinul voluntarilor din Europa. FOTO: ISU Tulcea

În urmă cu câteva săptămâni, Asociația Voluntari în Europa a cerut sprijinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru a transporta cadouri donate de oamenii din întreaga Uniune Europeană pentru locuitorii din Delta Dunării.

Cum mereu pompierii militari sunt alături de comunitățile pe care le protejează au găsit soluții ca donațiile oferite și adunate din Europa să ajungă în siguranță la Periprava, destinația finală a faptelor bune susținute de Asociația Voluntari în Europa.

Prin buna colaborare instituțională între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea și societatea de transport în Delta Dunării NAVROM, s-a decis ca bunurile, cadourile și alimentele să fie transportate cu ajutorul navei de pasageri Banat la Periprava, iar de acolo vor urma a fi distribuite cu ajutorul localnicilor și a primăriei C. A. Rosetti.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea au ajutat în cursul dimineții de vineri, 9 decembrie, la descărcarea acestora și la depozitarea pe nava de pasageri care, la ora 13.30, a plecat către zona de nord a Deltei Dunării unde copii și bătrânii în nevoie îl așteaptă pe Moș Crăciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*