Pompierii tulceni au salvat o capră ce căzuse într-o fântână dezafectată din Ceamurlia de Sus

Pompierii tulceni au salvat o capră ce căzuse într-o fântână dezafectată din Ceamurlia de Sus. FOTO ISU Tulcea

Un apel prin numărul unic de urgenţă 112 dat în după-amiaza zilei de marți, 22 iunie, solicita intervenţia pompierilor militari în localitatea Ceamurlia de Sus, comuna Baia, pentru salvarea unei capre căzută într-o fântână dezafectată, cu adâncimea de aproximativ 15 metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la adresa indicată de apelant a fost mobilizat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de intervenție.

Pompierii tulceni au salvat o capră ce căzuse într-o fântână dezafectată din Ceamurlia de Sus. FOTO ISU Tulcea

„Cu ajutorul echipamentelor specifice de salvare din medii ostile aflate în dotarea autospecialei, salvatorii au reușit să aducă animalul în siguranță la suprafaţă. Din fericire, capra nu a suferit nicio vătămare și a fost încredințată proprietarului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, cetățenilor li se recomandă supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*