Pompierii tulceni au reluat căutările bărbatului dat dispărut în zona localității Băltenii de Sus

Au fost reluate căutările bărbatului dat dispărut în Dunăre, în zona localității Băltenii de Sus. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au reluat luni, 30 august, operațiunile de căutare a bărbatului posibil dispărut pe Dunăre, în zona localității Băltenii de Sus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la misiunea de căutare participă patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune de aluminiu tip IB5, o ambulanță SMURD și un echipaj specializat de căutare în mediul acvatic format din patru scafandri de la ISU Tulcea și ISU Constanța, cu o autospecială de transport scafandri.

Duminică, 29 august, în jurul orei 15.50, a fost solicitat sprijinul pompierilor tulceni întrucât pe raza localității Băltenii de Sus un bărbat a fost dat dispărut.

Din informațiile primite de la apelant se pare ca un bărbat, în vârstă 54 de ani, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit. La locul indicat s-au deplasat de urgență cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o ambarcațiune tip RIB și o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță tip C, cu medic de la SAJ Tulcea.

Operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 20.00, la căderea întunericului, fiind reluate luni dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*