Pompierii tulceni au recuperat trupul adolescentului dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre

Pompierii tulceni au recuperat trupul adolescentului dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au recuperat în seara zilei de miercuri, 7 iulie, trupul adolescentului de 15 ani, din Nufăru, care în urmă cu o zi a fost dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre.

„În jurul orei 19.15, misiunea de căutare a persoanei dispărute în Dunăre, pe raza localității Nufăru, s-a încheiat. Băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 50 de metri în aval, la circa opt metri adâncime și la 30 de metri de mal, față de locul producerii nefericitului eveniment. Echipajul specializat de căutare din mediul acvatic a recuperat trupul neînsuflețit, ulterior predat organelor abilitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 6 iulie, în jurul orei 15.05, printr-un apel la 112, după ce un adolescent de 15 ani, din Nufăru, a fost dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre. Din informațiile primite de la apelant, se pare ca un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență nouă subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, SVSU Nufăru, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ Tulcea. În sprijinul echipelor de căutare au intervenit și patru scafandri, de la ISU Tulcea și ISU Constanța.

Acțiunea nu a fost încununată de succes, iar operațiunile de căutare au fost oprite în jurul orei 21.35, fiind reluate miercuri dimineață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*