Pompierii tulceni au intervenit pentru salvarea unor pui de câine aruncați într-o canalizare

Cățeluși salvați de pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii au fost solicitați sâmbătă dupa amiază pentru salvarea unor pui de caine aruncati  într-o canalizare.

La locul solicitării, pe un teren viran, au fost trimiși pompieri stației ISU Delta din Babadag. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri. Cu ajutorul unei scări, un pompier a coborât în canalizarea adâncă de aproximativ 5 metri unde erau aruncați puii de câine și i-a scos afară.

Din fericire, toți erau bine, sănătoși și au fost adoptați de persoana care a sunat la 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*