Pompierii tulceni au îndepărtat mai mulți copaci puși la pământ de vânt

Intervențiile pompierilor tulceni pe timpul de vânt puternic. FOTO ISU Delta

Pompierii tulceni au îndepărtat astăzi mai mulți copaci puși la pământ de vântul puternic.

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări meteorologice cod portocaliu valabile până mâine, 19 noiembrie de vânt puternic și acumulări de precipitații pentru Dobrogea și zona de litoral.

Astfel, conform informării, până mâine la ora 10:00 se vor înregistra intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 85-90 de km/h, iar local local cantitățile de precipitații vor depăși 40…60 l/mp.

Vor fi precipitații mixte și, din a doua parte a nopții, vor predomina ninsorile viscolite.

În bazinul vestic al Mării Negre vântul va sufla tare, cu rafale de peste 100 km/h.

Până la această oră, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea copacilor ori a crengilor căzute pe carosabil astfel:

Stația de Pompieri Babadag

– în zona localității Satu Nou

Detașamentul de Pompieri Tulcea

– crengi căzute pe carosabil între localitățile Cataloi și Nalbant

– mun. Tulcea, str. Spitalului copac căzut

– zona farmaciei Fedra, tencuială desprinsă

În urma intervențiilor nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție deoarece sunt copaci căzuți pe partea carosabilă în zona localităților Horia și Balabancea pe DJ 222A.  De asemenea, DN 22A este blocat în zona localității Ciucurova din cauza mai multor copaci căzuți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*