Pompierii tulceni au avut 33 de misiuni în weekendul 18 – 19 noiembrie

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Delta” al județului Tulcea au desfășurat în perioada 18-19 noiembrie 2023, 33 de misiuni, dintre care 2 incendii, 9 cazuri SMURD și 22 alte intervenții.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, în jurul orei 19:00, salvatorii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în localitatea Dunăvățul de Jos, județul Tulcea.

Către locul intervenției, s-au deplasat 2 echipaje, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul, ce se manifesta la două anexe, a fost localizat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, înlăturând-se astfel pericolul de propagare a flăcărilor și la casa de locuit.

Pompierii militari au procedat la lichidarea incendiului iar în urma focului, au ars două anexe și acoperișul acestora pe o suprafață de 20 mp.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind jar sau scânteie provenită de la o sobă.

Pompierii tulceni au intervenit în 21 de situații de urgență produse în urma manifestărilor meteorologice, după cum urmează:

2 cazuri de inundații produse la subsolul a două locuințe;

18 intervenții pentru degajarea crengilor și a copacilor căzuți pe carosabil sau pe autoturisme;

1 intervenție pentru îndepărtarea unei bucăți de tablă desprinsă de pe acoperișul unui bloc de locuințe;

Paramedicii au intervenit în 9 cazuri pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport specializat la  unitățile medicale din județ.

Pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență medicală într-o situație de urgență.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*