Pompierii militari au organizat un exercițiu în Șantierul Naval Tulcea

Pompierii tulceni execută în cursul acestei dimineți, începând cu ora 09.30, un exercițiu în zona industrială a municipiului Tulcea, mai exact în zona Frigorifer / Șantierul Naval Tulcea.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în cadrul exercițiului vor fi angrenate forțe, mijloace și tehnică pentru intervenții în situații de urgență într-un număr sporit, iar alături de acestea vor fi implicate echipaje și forțe din cadrul IPJ Tulcea, IJJ Tulcea și SAJ Tulcea.

„Pe această cale dorim să transmitem cetățenilor ce se vor afla în municipiu că trebuie să își păstreze calmul, să nu între în panică la vederea autospecialelor de intervenție și să sporească atenția dacă se află în trafic la volan ori ca pietoni”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Exercițiul este programat să fie finalizat în jurul orelor 12.30 când echipajele se vor retrage din dispozitiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*